21 November 2007

The Saga continues




Marti am continuat sa impartim chestionare studentilor din facultate, in special celor din anii 3 si 4. Am apelat chiar si la cativa dintre profesori sa ne ajute cu distribuirea materialelor in randul cursantilor lor. La auzirea vestii despre studiu pe care il facem toti au fost incantati.



Cu tot cu chestionarele pe care le colectam si distribuim maine o sa atingem in jur de 100 de chestionare completate. Si abia suntem la jumate. Din cauza nesuprapunerii orelor petrecute in facultate, eu si Andreea ne putem intalni destul de rar, si atunci cam pe fuga, trebuind sa punem la punct ultimele detalii. Unul dintre impedimente ar fi si faptul ca nu putem prinde la cursuri prea multi studenti dintr-o data, acestia avand ore in alte locatii in afara facultatii-mama sau pe alte intervale orare. Se poate ca perioada dedicata impartirii si colectarii de materiale sa se lungeasca pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Insa timp avem, nu se preseaza nimeni.



Keep you updated.

4 comments:

Anonymous said...

Dragii mei,

Unde va putem lasa chestionarele completate? Nu am apucat sa i le inapoiem lui Toni, ne-am luat cu alte treburi..:)

Mersi fain!

Succes!

Matei said...

Buna!
ar fi dragut sa ajunga cumva fie: la andreea lupescu (daca va ciocniti prin facultate), fie la mine - marti, joi si vineri in jurul pranzului, cand am ore la lab.T Kenny. sau ar mai fi o solutie - sa ramana in casuta lui tony la secretariat si le culeg eu de acolo.oricum spuneti-mi ce varianta ramane.mersi si eu.

Anonymous said...

Le lasam la casuta lui la secretariat. Asa ramane!

Anonymous said...

As avea si eu o intrebare. Poate vi va parea cam deplasata, dar iata: ce anume din acest proiect il face sa fie catalogat drept "proiect antropologic independent"? Ma refer strict la denominarea "antropologic". Pentru ca:
1. scopul proiectului NU este antropologic: crearea unui profil; din cate stiu eu, cu asta se cam ocupa sociologia.
2. metoda, nici ea NU prea este antropologica sau mai bine zis, etnografica.
Deci... cum este, de fapt?
Multumesc pentru raspuns.